BĂIMĂRENI TERORIZAȚI – După ”MAREA DEMOLARE”, rromii de pe Pirită s-au relocat singuri în oraș (foto)

1
3862

Nu a trecut decât o singură zi după ce ieri și alaltăieri (29, respectiv 28 martie 2019), autoritățile locale din Baia Mare au luat la puricat zona Pirită de la marginea orașului.

Au fost verificate documentele de identitate ale persoanelor care locuiesc acolo, dar și construcțiile ilegale care au apărut în zona respectivă în ultima perioadă. Acest lucru s-a întâmplat joi. Vineri însă, a urmat marea demolare a cocioabelor ridicate ilegal.

La acțiune au participat reprezentanţii Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare, în colaborare cu Poliția, Poliția Locală și Jandarmeria Maramureș.

Și cum la români orice MINUNE ține doar TREI ZILE, iată că în Baia Mare ”regula” a fost încălcată: MINUNEA A ȚINUT O SINGURĂ ZI.

Mai grav este faptul că ocupanții cocioabelor s-au RELOCAT SINGURI. Și nu oriunde, ci tocmai pe strada Mărășești din Baia Mare. Au venit culmea cu autoturismele și au început să descarce tot felul de paturi, scaune și alte bunuri ce le aveau adunate prin cocioabele ridicate ilegal pe Pirită. Nu va trece mult vreme că am putea vedea în zonă până și corturi.

Disperarea oamenilor din zonă este imensă. Asta deoarece zona a devenit un adevărat focar de infecție, după ce băimărenii își aruncă din mașini gunoaiele acolo.

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.