IMAGINI EXCLUSIVE: Vezi ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de producerea unui accident la Recea (foto/video)

0
399

Regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate! Când conduceţi autoturisme şi din grabă apăsaţi prea tare pedala de acceleraţie, gândiţi-vă că nu sunteţi singuri pe drum! Puteţi răni sau ucide persoane nevinovate sau… ajungeţi cu autoturismul la o altă destinaţie.

Așa s-a întâmăplat și în 14 martie când un tânăr de 26 ani a făcut adevărate cascadorii pe șosea. Imagini video pe care le prezentăm în exclusivitate sunt elocvente. Concluziile le trageți dumneavoastră. Pe înregistrarea camerei de bord se vede cum trei autoturisme efecutează depășiri riscate, pe linie continua în zona dintre Lăpușel și Recea. Apoi, înainte de panta de la Recea, o altă depășire riscantă efectuată din scurt. Conform cititorului nostru, pe panta de la Recea trei autoturisme țineau unul după altul – un Golf, un Citroen și un BMW.

Între Recea și Lăpușel, același cititor susține că șoferul autoturismului VW Golf a efectuat o altă depășire riscantă – una fatală de această dată, fiindcă tânărul de la volan, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei de mers, a ajuns pe acostamentul din partea stângă iar autoturismul s-a răsturnat pe plafon.

Tânărul de la volan nu utiliza centura de siguranţa în momentul producerii accidentului. Acesta a fost rănit şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.