OPINIE. Poliția trimisă de Vela după COVID, cerșetorii ne omoară în plin centrul Sătmarului

0
491

Uciderea cu sânge rece a tânărului Beniamin O. (29 de ani) în inima municipiului Satu Mare, de către un cerșetor (34 de ani), scoate la lumină o proastă organizare a Poliției, Jandarmeriei și Poliției Locale.

De ce spun asta?! Nimic mai simplu: fiindcă doar Poliția Locală Satu Mare l-a ”ridicat” pe criminal de 75 de ori în ultimii zece ani și de zece ori doar anul acesta. Timp în care acesta NU a OMORÂT pe nimeni. Asta până când a început vânătoarea de cetățeni și societăți comerciale în cruciada anti-COVID-19!

În starea de urgență și starea de alertă, Poliția Locală Satu Mare a trecut în subordinea Inspectoratului Județean de Poliție, iar cele mai multe efective mixte au fost trimise în teren pentru a verifica dacă se respectă măsurile de siguranță anti-COVID.

În tot acest timp, cerșetorii nu au mai întâmpina ”rezistență” și au scăpat de sub control, devenind tot mai agresivi. Este important de precizat că ”Anderson” – porecla criminalului – umbla deja de câteva zile cu o șurubelniță asupra lui, apoi cu un cuțit, amenințând zeci de persoane cu moartea! În plin centrul Sătmarului!

Am vorbit cu zeci de persoane care lucrează în zonă și mi-au confirmat acest lucru. ”A zis că dacă nu îi dau pizza mă omoară” sau ”A spus că e foarte ușor să omori un om”, sunt doar câteva dintre mărturiile unor oameni terorizați de acest specimen.

Pe B-dul I.C. Brătianu, Pe Calea Traian, pe strada Corvinilor, în Piața Libertății, Centrul Vechi le aparține scandalagiilor, curvelor, drogaților și cerșetorilor. Dacă treci ziua, dar mai ales noaptea prin aceste zone trebuie să faci slalom printre cerșetorii tot mai agresivi.

Așadar, Beniamin O. a fost doar o victimă la întâmplare pentru ”Anderson”. Criminalul umbla deja de ore întregi în căutarea unei victime. A fost o bombă cu ceas, gata să explodeze.

Când trimiteți polițiștii după ”cai verzi pe pereți”, domnule Vela, infractorii ne omoară cu zile.

Opinie de Ciprian Bâtea, editor PresaSM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.