FOTO/VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE ÎN BAIA MARE: Doi pietoni striviți pe trotuar după ce o autoutilitară și un taxi s-au ciocnit (ACTUALIZARE)

1
4121

Tragedie în ziua de Crăciun în Baia Mare. Doi oameni au murit și alți trei sunt răniți în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

Din primele informații se pare că șoferul unei autoutilitare a intrat într-un autoturism taxi parcat. În urma impactului taxi-ul a fost aruncat într-un stâlp. Trei pietoni au fost accidentați, doi dintre aceștia decedând.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Detasamentul Baia Mare a intervenit, in cazul accidentului de pe blvTraian , cu 2 echipaje (descarcerare si stingere) , EPA SMURD si TIM SMURD. In urma accidentului au rezultat 3 victime, 2 decedate si una transportata la spital.

Actualizare – Poliția Locală Baia Mare

Din informatiile furnizate de politistii locali, soferul care a provocat accidentul a intrat pe contrasens dinspre intersecția cu B-dul Republicii a rupt stâlpii și lanțul de pe marginea trotuarului, a lovit un taxi, pe care l-a proiectat intr-un stâlp de iluminat, iar in urma impactului cu taxiul, autovehiculul respectiv a ricoșat în imobilul 15, de pe Bd Republicii, unde a surprins trei pietoni din care doi au decedat. Cazul a fost preluat de către Serviciul Rutier-Politia Municipiului Baia Mare.

Actualizare – IPJ Maramureş

Astăzi, 25 decembrie, ora 15.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privirea la producerea unui accident rutier, produs pe Bulevardul Traian din municipiu.

Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit că un bărbat, de 31 de ani, din județul Sălaj, ar fi condus un autoturism, iar la un moment dat, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi acroșat trei pietoni și un autoturism care staționa.

În urma impactului, au decedat doi dintre pietoni, iar al treilea a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana care se afla la volanul autoturismului parcat, un tânăr, de 27 ani, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital, pentru investigații medicale.

Șoferul de 31 de ani a suferit și el vătămări corporale, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.