FOTO EXCLUSIV: CRIMĂ ORIBILĂ – Fata de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă în bătaie într-o casă părăsită din Vișeu de Sus. Suspectul: concubinul a încercat să se spânzure (actualizare 2)

2
19394

În această după-amiază, la ora 17.06, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată.

Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții.

A fost constituită echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânăra.

Conform informațiilor noastre fata ar fi fost ucisă în bătaie. Fata deși are doar 18 ani era mamă a doi copii. Deocamdată anchetatorii sunt la fața locului pentru a preleva probe.

ACTUALIZARE 1

Surse din rândul anchetatorilor spun că polițiștii au reușit să identifice un suspect. Ar fi vorba despre un bărbat cu care fata ar fi fost în concubinaj în ultima vreme.

Sursa: Facebook.com

Actualizare 2

Fata a fost găsită fără viață de un cioban care a și alertat sunat la 112. La scurt timp suspectul în vârstă de 24 ani a încercat să se spânzure. El a fost salvat la timp, fiind în acest moment la Spitalul din Vișeu de Sus.

Vom reveni cu detalii

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.