REȚINUT: Un șofer beat a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor băimăreni (actualizare)

0
246

Aseară, 15 aprilie, ora 20.18, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că șoferul unui autoturism se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au identificat în trafic autoturismul menționat de apelant circulând pe Bulvardul București din direcția Europa către strada Gării din municipiu.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului folosind semnalele acustice și luminoase, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, virând la stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu și apoi a oprit în fața unui imobil.

În urma verificărilor polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 40 de ani din Copalnic-Mănăștur, care nu deține permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTUALIZARE: Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul reținut ieri pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.