Galerie foto – ACCIDENT GRAV: Două autoturisme s-au ciocnit la Vișeu de Sus pe DN18 (actualizare 2)

0
1372

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 18 la ieșirea din Vișeu de Sus spre Moisei.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism BMW care circula cu viteza excesivă s-a ciocnit violent de un autoturims la volanul căruia, conform unor surse, s-ar fi aflat un polițist aflat în timpul liber.

La fața locului intervin echipajele SMURD, pompieri, poliție dar și echipaje de descarcerare.

Traficul rutier este blocat în acest moment.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale în accident nu a fost implicat niciun angajat al IPJ Maramureș. O persoană a fost rănită ușor. Șoferii au fost testați de polițiști rezultatul fiind negativ.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 16 aprilie, în jurul orei 20.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la un accident rutier soldat cu o victimă, produs pe D.N.18.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune. Acestea erau conduse de către un bărbat de 62 ani respectiv un bărbat de 32 ani, ambii din Vișeul de Sus.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 32 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 62 ani și 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 32 de ani.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.