EXCLUSIV: Drumul din Iadăra arată ca după potop. Proaspăt reabilitat, îți îngropi mașina în noroi. Primarul PNL, arătat cu degetul de localnici (VIDEO)

0
711


Reparat cică în toamna anului 2020, drumul comunal din satul Iadăra este dezastru! Noroi cât cuprinde, prin care mașinile abia pot înainta. De altfel, toate ulițele din Iadăra, localitate ce face parte din comuna Mireșu Mare, sunt într-o stare deplorabilă. Oamenii spun că sunt unele zone unde pentru a putea circula cu mașinile ar trebui ras tot noroiul de pe drum.

Mesaje dure ale oamenilor la adresa administrației publice locale

”Pentru toți cei iritaţi de aceste imagini sau deranjați că toată lumea vă vede incompetența şi nepăsarea față de locuitorii comunei (pentru că în toată comuna s-a cărat nămol uscat), priviți aici și vă lăudați cu ce ați putut realiza împreună cu acest personaj, de buna credinţă! Din 9 miliarde de lei nu a făcut decât să vă ducă înapoi în nămol, mulțumiți din inimă celor ieftini, ce au ajuns să fie cumpărați de un şmecher ce aruncă cu banii în toţi prietenii lui (clar nelipsit de beneficii). Cei ce ați votat un asemenea om luați cu sare!! Să nu vă fie rău când vă tăvăliţi ca vitele în nămol! Rușine, ruşine, ruşine!!!! Sper din suflet să se plătească pentru bătaia asta de joc din toată comuna noastră!”, scrie Adrian Mureșan.

Oamenii înghit în sec și își expun ofurile în mediul online. Spicuim câteva dintre ele:

”Drumul in Iadara arata execrabil! De ani de zile, indiferent cat ploua, nu era noroi pe drum! Pana acum! Cica a fost reparat in toamna! ?” scrie Ancuța. ”Aveti acuma rezultatul “reparațiilor”! Când vorbeam anul trecut că “pietruirea” drumurilor cu “piatră” din cariera de la Stejera este o bataie de joc și o sifonare grosolană a banului public în buzunare private foarte puțină lume a reacționat! Nu știu de ce! Din frică, indiferență sau poate chiar din slugărnicie față de o anumită persoana! Ăsta este rezultatul! Și stați: în Iadăra va mai așteaptă încă, din pacate, multe alte “surprize” de acest gen!” a scris Daniel Vasile.

”Nici nu vreau să mă gândesc ce va ieși când se va usca minunăția asta!!” scrie un alt localnic. ”V-am zis pe pagina mea de socializare că acela este lut nu este piatră cum susține primarul!?” este răspunsul unui alt localnic. ”La voi îi bine! Să vedeti pe deal! Ar trebui curățat molul nu zapada ca să putem urca!” a scris Vasile.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.