EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Polițist de la SERVICIUL POLIȚIEI RUTIERE MARAMUREȘ acuzat că și-a bătut sora (actualizare)

0
432


Mărturii cutremurătoare făcute de sora unui polițist de la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. Femeia susține că a fost bătută fără milă de omul legii. Astăzi și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere la IPJ Maramureș.

”Stau prin vecini în frig. Am fost bătută de fratele meu în data de 13 ianuarie 2021. Acum m-am întors de la medicul legist din Baia Mare. El a aflat că am depus la IPJ Maramureș o plângere. Mă așteaptă acasă, la domiciliu. Am sunat la 112 de vreo trei ori. A fost poliția la fața locului și le-am spus să îmi spună când sunt acolo ca să pot intra în curte. Am sunat-o pe mama și plângea în hohote și îmi spunea că e Emilian frate-mi-o și că își caută o cheie și că iar mă omoară în bătaie.


Ce să zic. Stau afară în frig și tremur. Sunt agresată pe tot corpul de la bătaie lui. Asta-i viața: cu polițist în casă mea, domnul polițist Bordeianu Emilian mă rupe în bătaie și mi-a promis de data asta că mă bagă în scaun cu rotile că moartea e frumoasă” povestește sora polițistului. Întreaga declarație o puteți asculta în imaginile video.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În referire la articolul apărut în mediul online “Exclusiv fost/video: Polițist de la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș acuzat că și-a bătut sora” Compartimentul de relații publice al IPJ Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

În data de 13.01.2021 polițiștii din cadrul PPC Moisei au fost sesizați de către o femeie din localitate despre faptul că fratele acesteia a intrat în locuința femeii și i-a aplicat mai multe lovituri.

Plângerea a fost înregistrată la Postul de Poliție Moisei și dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lânga Judecătoria Vișeu de Sus, care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La momentul depunerii sesizării polițiștii au completat și formularul de evaluare a riscului, constatând că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

::::::::::::::::

Să mai spunem că anul trecut SPR Maramureș a trecut printr-un alt scandal de amploare. Atunci 9 agenți au fost acuzați de DGA de luare de mită.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.