Preluare ActualMM.ro: VIDEO ȘOCANT – Vânzătoare LOVITĂ de o femeie după ce i-a cerut să își pună masca pe față în magazin (ACTUALIZARE)

0
995

Caz absolut incredibil petrecut astăzi, 20 iulie, într-un magazin alimentar din zona Pieței Revoluției (platou) din municipiul Baia Mare. O vânzătoare a fost pur și simplu umilită de către o femeie, printr-un gest inexplicabil. ActualMM vă prezintă în exclusivitate detaliile incidentului, dar și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din societatea comercială.

Totul s-ar fi întâmplat după ce o femeie a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecție pe față, conform legii. Mai mult, după cum se poate observa în imaginile surprinse de camere, aceasta ținea masca de protecție… în mână. Una dintre vânzătoarele aflate în magazin i-a cerut de mai multe ori femeii să respecte măsurile de protecție și să își pună masca pe față. Pentru că aceasta a refuzat, angajata magazinului a decis să nu o mai servească și i-a întins facturile. În următoarea secundă, agresoarea a pleznit-o cu putere pe vânzătoare, după care a ieșit în grabă din magazin înainte de sosirea echipei de intervenție a firmei de pază.

Conform informațiilor noastre, se pare că angajata magazinului ar fi vrut să depună plângere pentru lovitura încasată, însă polițiștii i-ar fi transmis că pentru a depune plângere e nevoie de un certificat medico-legal. Așteptăm un punct de vedere din partea IPJ Maramureș cu privire la acest caz.

Din păcate, cazurile de violență fizică ori verbală au devenit din ce în ce mai dese prin magazinele și supermarket-urile din țară, majoritatea fiind provocate de către persone care nu sunt de acord să respecte măsurile de protecție.

Vă avertizăm, urmează imagini video șocante:

ACTUALIZARE

”Polițiștii s-au sesizat cu privire la imaginile apărute în articolul dumneavoastră. Se efectuează verificări urmând a se lua măsurile legale care se impun” transmite IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

În urma apariției în mediul on line a unor imagini video cand o vânzătoare este agresată de către o femeie, polițiștii au identificat agresoarea ca fiind o femeie în vârstă de 36 ani din Baia Mare. Aceasta a fost sancționată contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în contextul stării de alertă, transmite IPJ Maramureş.

Adrian Barbur, ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.