VIDEO ȘOCANT: BIZON DE BAIA MARE – S-a dat jos de mașină la semafor și a atacat o șoferiță (ACTUALIZARE)

1
906

Imagini incredibile surprinse de un participant la trafic pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Un bărbat a fost cât pe ce să ia la bătaie o șoferiță dintr-un motiv absolut stupid.

Întreaga scenă s-a petrecut astăzi, la semaforul din fața hotelului Mara din municipiu. Șoferul unui Land Rover, poziționat pe prima bandă la semafor, s-ar fi enervat pe o șoferiță pentru că… nu a vrut să o ia la dreapta.

Practic, semaforul intermitent de dreapta a arătat culoarea verde. Însă, marcajul de pe banda întâi permite șoferilor să o ia înainte sau la dreapta. Șoferița aflată în fața “bizonului” l-a enervat pe acesta la culme prin simplul fapt că nu a dorit să o ia pe unde dorea el și, astfel, a fost nevoit sa mai aștepte câteva secunde la semafor.

Inițial a claxonat, apoi a recurs la un gest greu de înțeles. Bărbatul s-a dat jos din mașină si s-a îndreptat spre autovehiculul femeii. În imagini se observa cum acesta îi deschide portiera, îi spune ceva în timp ce se preface că o lovește, apoi îi trântește portiera peste picior și se îndreaptă spre mașina sa.

Mulți dintre șoferi confundă permisiunea pe care o conferă semaforul intermitent cu obligația. Totuși, dacă un șofer dorește să o ia în direcția “înainte”, acesta are dreptul de a ocupa banda întâi fără a fi obligat să o ia la dreapta, în cazul în care semaforul intermitent arată culoarea verde. Mai precis, șoferul respectic are obligația de a pune în mișcare autovehiculul atunci când semaforul de bază arată culoarea verde.

sursa: ActualMM.ro.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

În urma incidentului produs ieri, 28 mai pe Strada Unirii din Baia Mare, polițiștii s-au autosesizat și desfășoară activități de cercetare pentru identificarea bărbatului și pentru a dispune luarea măsurilor legale în acest caz.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.