ȘTIRE NECONFIRMATĂ OFICIAL DIN CAUZA CENZURII IMPUSE DE LA BUCUREȘTI: O femeie ajunsă la UPU Baia Mare a băgat spaima în medici. Nimeni nu iese, nimeni nu intră

0
1644

Conform informațiilor noastre chiar în aceste momente la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare sunt reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Maramureș.

Sursele noastre spun că Ambulanța Maramureș a fost solicitată să intervină în urma unui apel la 112 venit din partea unui pacient. Acesta se simțea extrem de rău. Ajuns la Spital, acesta prezenta simptomele unei posibile infecții cu virusul CoVID-19. Se pare că i s-au prelevat probe și că reprezentanții DSP ar fi dispus ca toate persoanele care au intrat în contact cu pacientul să rămână în izolare.

Așteptăm și confirmarea oficială a informațiilor furnizate de cititorii noștri. Vom publica întreg comunicatul (dacă îl vom primi vreodată) chiar și dacă informațiile furnizate de cititorii noștri au fost FALSE. Chiar vom menționa acest lucru că ne-au fost furnizate informații FALSE.

Nu putem accepta în niciun fel CENZURA instituită de la ”CENTRU” într-un document semnat de un secretar de stat NO-NAME prin care Prefecturii Maramureș i se interzice să comunice orice informație despre pacienții depistați pozitiv cu noul virus COVID-19.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.