EXCLUSIV: Borșean din Clanul Butănenilor aflat în arest la domiciliu implicat într-un grav accident rutier (ACTUALIZARE)

0
3313

Un grav accident de circulație a avut loc aseară pe drumul național 18 pe raza orașului Borșa.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism Audi ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei și s-a oprit într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. Cel de la volan a fost grav rănit, fiind preluat de echipajele medicale.

Victima a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu traumatisme cranio-cerebrale acute.

Conform unor informații neconfirmate oficial la volanul autoturismului Audi cu volan pe dreapta s-ar fi aflat un borșean din clanul Butănenilor, care s-ar afla în arest la domiciliu după ce ar fi fost implicat într-o bătaie petrecută într-o benzinărie de pe raza orașului.

Actualizare – IPJ Maramureş

“Azi noapte, la ora 00.54, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel de urgență 112, despre faptul că, pe DN18, strada Libertății din oraș, a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

La fața locului, polițiștii au găsit un autoturism intrat in coliziune cu un stâlp de beton și, lângă autoturism, un bărbat inconștient, care prezenta leziuni corporale. Acesta a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 25 de ani din Borșa, aflat sub efectul unei măsuri preventive.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale si se află internat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.