BAIE DE SÂNGE LA SIGHET: Bătaie cu bâte și cuțite. Un bărbat înjunghiat în spate (ACTUALIZARE)

0
1503

Scandal cât casa într-un club din Sighetu Marmației, din zona Cămara, strada Dragoș Vodă. Între un grup de șase persoane a izbucnit un scandal uriaș în care s-au folosit bâte și spray lacrimogen și, bineînțeles, pumni și picioare. Incidentul a avut loc azi noapte în jurul orei 0.30.

Unul dintre cei care au participat la bătaie a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe un bărbat în spate, în zona plămânilor.

Victima a fost dusă la spital la Sighet, fiind transferată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Autorul a fugit și încă nu a fost prins de poliție.

ACTUALIZARE

Sorina Pintea, managerul Spitalului de Urgență Baia Mare a confirmat pentru baimare24.ro că azi noapte a ajuns la UPU un pacient cu o plagă înjunghiată. ”Pacientul prezenta o plagă toracică și a venit de la CPU Sighet. Este internat la secția Chirurgie Toracică, sub observație. Nu a necesitat intervenție chirurgicală” a precizat Pintea.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

În urma unei sesizări prin SNUAU 112, azi noapte polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit de urgență pe strada Dragoș Vodă din municipiu pentru aplanarea unei stări conflictuale între mai multe persoane.

În momentul în care au ajuns la fața locului un tânăr de 31 de ani prezenta leziuni în urma altercației, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Activitățile specifice desfășurate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea și audierea persoanelor implicate în încăierare și a martorilor prezenți la fața locului.

Este vorba despre cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 52 de ani, care se aflau în stare de ebrietate. Cercetările efectuate până în acest moment au relevat că aceștia s-au agresat reciproc în fața unui local public, pe fondul unor discuții în contradictoriu, iar în timpul agresiunii participanții au folosit spray lacrimogen și obiecte contondente.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând a fi dispuse măsuri legale, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.