ACCIDENT: Patru victime după ce s-au izbit de un podeț cu mașina în Rodina (actualizare)

1
1258

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi dimineață pe raza localității Rodina Din primele informații se pare că în eveniment a fost implicat un singur autoturism.

Șoferul acestuia a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de un podeț din beton.

În urma impactului violent, trei persoane au fost rănite. În ajutorul victimelor au intervenit două echipaje medicale ale Ambulanței, echipajul EPA SMURD Fărcașa și descarcerarea de la Fărcașa.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În această dimineață, la ora 06.35, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.J. 108 D, în localitatea Rodina, s-a produs un accident de circulație cu victime.

La fața locului au fost identificați patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Primele verificări efectuate de polițiști au relevat că autoturismul, al cărui șofer a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a acroșat podețul unui imobil și s-a răsturnat în șanț.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.