GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Un șofer ce conducea o mașină cu volan pe dreapta a plonjat în râul Lăpuș, în Târgu Lăpuș (ACTUALIZARE)

2
5206

Accident grav astăzi dimineață în centrul orașului maramureșean Târgu Lăpuș. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism cu volan pe dreapta, înmatriculat în Anglia, a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp din beton, apoi gardul din beton al podului de peste râul Lăpuș.

De acolo mașina s-a dat peste cap și a căzut în pe malul râului Lăpuș de la aproape 4-5 metri înalțime.

Martorii au sărit imediat să îi ajute pe cei din autoturism. Zeci de oameni au repus mașina pe roți, iar din mașină au scos o fetiță. Șoferul a ieșit singur.

Din fericire toți erau bine, ca prin minune neprezentând traumatisme. Un echipaj al Ambulanței Tg. Lăpuș a sosit imediat la fața locului. La fel și Poliția, care a deschis o anchetă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi dimineață, la ora 8.57, Politia Târgu Lăpuș a fost sesizată prin apel 112 că o mașină a căzut de pe podul de peste râul Lăpuș. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, care conducea spre Damacuseni un autoturism cu volan pe partea dreapta, pe fondul neatenției, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens si, înainte de podul de peste râul Lăpuș, a căzut prin partea stânga a acestuia de la o înălțime de cca. 3-4 m in vegetația de langa albia raului.

In autoturism se aflau trei persoane, soferul si un baietel de 5 ani, care nu au suferit leziuni, precum si o femeie de 44 de ani care a fost transportata la spital.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

credit foto pentru baiamare24.ro – Daniel Precup Ruben

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.