ȘOCANT ÎN BAIA MARE: Un presupus pedofil lăsat liber după ce ar fi agresat doi copii (foto/video)

1
1294

‼️ATENȚIE‼️ Părinți, în Baia Mare umblă nestingherit un nenorocit de pedofil! După ce a agresat 2 copii, pe unul din ei în văzul lumii și surprins de camerele de luat vederi, a fost prins și mai apoi eliberat de poliție pe motiv că probele nu sunt concludente?. Nu am postat filmarea pentru a proteja identitatea copilului, dar aveți câteva imagini în care puteți vedea agresorul. Să fim atenți și sa ne protejăm copiii pentru că autoritățile se pare că nu o vor face ???” au scris mai mulți părinți pe paginile de socializare.

Ce spune poliția!

”Cu privire la aspectele apărute în mediul online și în mass-media, care vizează un presupus pedofil, vă comunicăm că, din momentul în care au fost sesizați despre faptul că un minor a fost abordat de un bărbat necunoscut, polițiștii au demarat activități pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea situației de fapt.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii de investigații criminale continuă cercetările”

Agresiunile s-au petrecut la bazinul de înot din Baia Mare

Conform informațiilor se pare că suspectul ar fi agresat copiii la bazinul de înot Gheorghe Demeca din Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] ȘOCANT ÎN BAIA MARE: Un presupus pedofil lăsat liber după ce ar fi agresat doi copii (foto/video… var td_screen_width = window.innerWidth; if ( td_screen_width >= 1140 ) { /* large monitors */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 1019 && td_screen_width < 1140 ) { /* landscape tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 768 && td_screen_width < 1019 ) { /* portrait tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width < 768 ) { /* Phones */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.